Turvallisuus ja riskienhallinta
tietoturva-asiantuntija

Yritysturvallisuuden asiantuntija

Olemme kotimainen yritysturvallisuuden asiantuntijayritys, joka tuottaa monipuolisia, ammattimaisia, ja luotettavia turvallisuusasiantuntijapalveluita yrityksille ja yhteisöille. Tavoitteenamme on varmistaa, että asiakkaidemme toiminnan jatkuvuus on turvattu, ja turvallisuustoiminta on tukevalla pohjalla – niin vaikuttavuuden, tarkoituksenmukaisuuden, kuin kustannustehokkuudenkin kannalta.

Turvapakin toiminta aloitettiin vuonna 2023 , mutta omaamme vuosien kokemuksen yritysturvallisuuden eri osa-alueilta. Pyrimme aina oppimaan tuntemaan asiakkaidemme toimintaympäristön ja tarpeet, joka osaltaan mahdollistaa aidosti toimivien ratkaisujen tuottamisen. Toimintamme keskittyy pääkaupunkiseudulle, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Tommi-Törmänen

Tommi Törmänen, perustaja

Olen toiminut yritysturvallisuuden erityyppisissä tehtävissä liki 20 vuotta, joista etenkin viimeiset 5 vuotta ovat keskittyneet tietoturvallisuuden alueelle. Kokonaisturvallisuuden näkökulmasta omaan laaja-alaisen kokemuksen ja osaamisen yritysturvallisuuden eri osa-alueilta, josta on olennaista etua, kun tehtävät edellyttävät kokonaiskuvan muodostamista, ja monimutkaisienkin yhteyksien tunnistamista.

Turvallisuusjohtaminen, hallinnollinen tietoturvallisuus, sekä toimitila- ja pelastusturvallisuus ovat vahvuusalueistani merkittävimmät, ja omaan hyvän ymmärryksen liiketoiminnan tarpeista näillä alueilla. Turvallisuustietoisuuden ja sitoutumisen lisäämisen koen erityisen tärkeäksi, koska roolistaan riippumatta ihmiset ovat viime kädessä se kaikkein merkitsevin tekijä turvallisuuden toteutumisessa

Kiinnostuitko tai jäikö kysyttävää?​

Olemme käytettävissäsi! Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Scroll to Top